Premieră în România. LIVE cu 42 de corespondenți

Data publicării:
01032013 20emisiune-52456

Pentru transmisia de astăzi au fost mobilizați 80 de operatori, 70 de jurnaliști, 6.000 de kilometri de fibră optică. Corespondenții Digi24 au fost prezenți în toate capitalele de județe și au „încăput”, live, pe ecranul uriaș al studioului.

În 11 ore de emisie, Cosmin Prelipceanu va sta de vorbă cu fiecare dintre ei, pentru a afla care este specificul local, care este specificul județului în care se află.

Citiți și Unic în România. Ce poate face studioul virtual al Digi24

Cosmin Prelipceanu va analiza cu invitații săi, de-a lungul celor 11 ore de emisie - un adevărat maraton jurnalistic – ce a făcut Digi24 într-un an, ce s-a dorit acest proiect de televiziune, dar mai ales ce provocare inedită lansează în următoarele șase luni: o amplă dezbatere despre regionalizare pe care Digi24 o va aduce în întreaga țară.

În campania „Raport de țară”, Digi24 va trata egal, timp de șase luni, toate cele 42 de județe, pentru a surprinde cum arată România înainte de regionalizare. Cum arată azi județele, cum vor arăta viitoarele regiuni? - este întrebarea la care Digi24 va încerca să afle răspunsul timp de șase luni.

Urmăriți în materialul video alăturat premiera realizată de Digi24 – live simultan cu 42 de corespondenți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri