Un an cu Digi24. Copiii cu care ne mândrim

Data publicării:
01032013 20miruna-52459

Digi24 a împlinit un an și la moment aniversar nu-i putea uita pe copiii-minune ai postului. Miruna, Sara și Radu sunt în fiecare weekend gazdele unei emisiuni originale, dedicată copiilor, dar și părinților sau bunicilor.

Odată cu emisiunea, a crescut și cel mai tânăr reporter din România: Miruna. Are opt ani și a reușit într-un timp record să stea de vorbă cu peste 80 de personalități. Cu întrebări copilărești, Miruna obține de la oamenii mari răspunsuri sincere, neconvenționale. Este absolut încântată de posibilitatea pe care o are de a cunoaște oameni importanți. „Nu prea există emisiuni pentru copiii, în afară de desene animate”, spune Miruna, invitându-i pe toți cei de vârsta ei să se uite la „Jurnal pentru copii!”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 9.30, la Digi24.

Radu crede că are o mulțime de lucruri de învățat ca prezentator al unei emisiuni pentru copii. Cel mai mult îi place momentul în care invitații sunt puși să-și înmoaie mâna în vopsea pentru a-și lăsa amprenta pe cubul din studio. „Cred că cei de la Digi24 ne-au ales pentru că au văzut că putem, au fost convinși că putem să facem emisiuni cât mai frumoase și când mai multe”, i-a mărturisit Radu lui Cosmin Prelipceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri