Cum a fost atmosfera la sediile de campanie după anunțarea rezultatelor

Data publicării:
0912atmosfera 20sedii-37809

Nici oamenii din Partidul Popular Dan Diaconescu nu erau prea bucuroși: conducătorul lor a pierdut colegiul din Târgu Jiu în fața lui Victor Ponta.

PSD. Cuvântul care descria atmosfera în tabăra USL este euforie. Interesant a fost apelul pe care l-a făcut Crin Antonescu și toți liderii Alianței, un apel calm, la responsabilitate. Erau aproape siguri, cu acest scor, că nu le va mai sta nimic în cale să obțină ceea ce și-au dorit: Victor Ponta premier și USL la guvernare.

ARD. Sediul de campanie al ARD s-a golit la puțin timp după anunțarea rezultatelor. Toți liderii au plecat la o jumătate de oră după discursul susținut de liderul ARD Vasile Blaga. Aceștia s-au dus în sediul PDL din Modrogan, acolo unde se face numărătoarea paralelă de voturi.

PP-DD. La sediul PP-DD era foarte multă liniște, iar explicație este că reprezentanții partidului au anunțat că pleacă toți la Târgu Jiu, pentru a fi alături de conducătorul lor, Dan Diaconescu. Acesta a apărut în fața susținătorilor și s-a declarat câștigător, spunând că procentele sunt mult mai multe în favoarea sa decât a lui Victor Ponta. Cei doi au candidat într-un colegiu din Târgu Jiu, iar sondajele îl dau pe actualul premier câștigător, cu 68 la sută din voturi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri