BRADUL CU POVEȘTI. Petru are 5 ani și știe deja peste 40 de strofe din „Luceafărul”

Data publicării:
brad

Petru este un copil de cinci ani care are planuri mari în viaţă. Însă asta nu l-a împiedicat să se bucure de darurile Moşului.

Bradul oferit cadou de echipa Digi24 a fost luat în primire de Petru, care s-a apucat imediat, cu toată seriozitatea, de operaţiunea ,,împodobirea".

Din cele 98 de strofe ale „Luceafărului” spune cu modestie că ştie puţin peste 40, dar că este doar o chestiune de timp până va memora întreaga poezie.

Se visează poliţist şi spune că a reuşit să-i cucerească pe oamenii legii cu aptitudinile lui speciale ce ar stârni invidia şi celui mai iscusit şofer. Ştie toate indicatoarele rutiere.

Şi nu este singurul său talent. Dacă alţi copii de vârsta lui încă se mai joacă fericiţi cu maşinuţele, Petru este atras de jocul de şah.

„Nebunul...asta este nebunul meu, așa arată o tablă de șah! Asta este tura ea, merge în orice direcţie doar în diagonală nu. Regina - unde vrea ea şi în diagonală şi înainte”, spune Petru.

Petru se gândeşte şi la un plan de rezervă în cazul în care nu va ajunge poliţist. De trei ori pe săptămână merge la cursurile de actorie.

Şi-a expus viaţa pe perete. În numeroase fotografii. Şi priveşte acum cu încredere spre viitor. Speră să aibă o viaţă împlinită astfel încât, mai târziu, să le poată aduce o mângâiere părinţilor săi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri