estiVALUL DIGI. Amara, perla Bărăganului

Data publicării:
statiunea amara facebook 30 09 2015

Dupa Revoluție, mulți s-au grăbit să prevadă sfârșitul stațiunii Amara, la fel cum se întâmplase cu multe alte stațiuni balneoclimaterice, dar s-au înșelat. Fondurile europene atrase în ultimii ani au schimbat total imaginea locului.

Cristian Ionescu, proprietar complex: Este o destinație ieftină. Sunt sejururi, cu ofertele speciale pe care le avem, care pleacă de la 360 de lei pentru șase zile.

Turiștii, majoritatea pensionari, sunt atrași nu doar de prețurile mici ci mai ales de baza de tratament, dezvoltată aici datorită apei sulfuroase minerale.

Steluța Câltea, asistenta: Astăzi avem băile minerale la care vom folosi sare și sulf și sunt foarte bune.

Sunt patru procedee normale aici. Eu am luat apa cu sare, a doua zi nămol, gimnastica, care mi-a plăcut, masaj și acel tratament cu nămol”, spune o turistă.

Adriana Baloi, medic specialist: Curele de tratament sunt de 16 zile, în principal peste 10-12 zile de tratament ar trebui să se simtă efectul.

O treime dintre seniorii români care beneficiază de bilete de tratament se orientează spre Perla Bărăganului.

„Am fost în multe stațiuni dar ceea ce s-a făcut și ceea ce este acum este excelent.

Într-un timp de un an de zile se vede rezultatul bun asupra durerilor de oase, de genunchi și nămolul de la plajă este foarte bun și baia de soare ne priește”, spun turiștii.

La Amara, nisipul este la fel de fin ca la Mamaia iar un șezlong costa cinci lei, de zece ori mai puțin decât cel de pe o plajă cu pretenții de pe litoral.

Laurențiu Comșa, manager plajă: Turiștii găsesc plaja amenajată, șezlonguri, dușuri calde, dușuri reci, umbreluțe, bar, grătar.

Un alt punct de atracție în stațiune îl reprezintă și cel mai mare parc dendrologic din sud-estul țării.


Așteptăm să ne trimiteţi poveștile voastre, însoțite de FOTOGRAFII și FILME, din locurile pe care le-ați vizitat și considerați că merită să fie promovate pe pagina noastră de Facebook, prin aplicaţia DigiVOX  sau direct pe e-mail estival@digi24.ro.     

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri