Anghel Iordănescu: Sper ca băieţii să repete cu Elveţia meciul bun cu Franţa

Data publicării:
conferinta iordanescu-1

"După meciul cu Franţa, principala problemă a echipei noastre a fost refacerea fizică şi mentală, sperând şi dorind să vedem mâine că am reuşit din acest punct de vedere. Atmosfera este bună la echipa noastră, o atmosferă de lucru, ne dorim să fim concentraţi, pentru că ştim că ne aşteaptă o echipă valoaroasă şi va fi un meci extrem de dificil (n.r. - cu Elveţia). Trebuie să fim realişti, sunt sigur că va fi un meci greu, în care ambele echipe pot câştiga. Echipa Elveţiei este foarte valoroasă, din lotul de 23 de jucători, are 18 jucători care joacă în campionate tari, puternice, Bundesliga, campionatul Franţei, Italiei, Angliei. Este o echipă cu mare experienţă. Din 2004, a participat aproape la toate competiţiile majore şi sunt convins că va fi un meci dificil. Sper ca băieţii să repete meciul bun cu Franţa, sper să fie hotărâţi, determinaţi, concentraţi şi motivaţi, pentru că obiectivul FRF este ieşirea din grupe", a spus Iordănescu.

Selecţionerul a precizat că a vizionat de trei ori meciul pierdut cu Franţa, dar nu a dorit să spună ce îşi reproşează la partida din debutul Euro-2016.

"Am revăzut partida cu Franţa de trei ori. O dată noaptea târziu, o dată dimineaţa şi o dată în jurul prânzului. Un antrenor întotdeauna găseşte ceva ca să-şi reproşeze. Ce am găsit eu, rămâne pentru mine. Am făcut o partidă bună cu Franţa, o partidă cu momente foarte bune, dar şi unele mai puţin bune. Am reuşit în startul celor două reprize să ne creăm oportunităţi de a marca, dar în final Franţa a câştigat", a declarat el.

Pentru meciul de miercuri, Iordănescu ştie echipa cu care va începe: "În linii mari, primul 11 este deja conturat. În funcţie de antrenamentul din această seară, în noapta asta vom lua decizia finală."

Reprezentativa României, învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1, în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France, va juca miercuri, de la ora 19.00, cu Elveţia, pe Stadionul Parc des Princes.

Elveţia a trecut în prima etapă a Grupei A de Albania, scor 1-0.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri