Antrenorul Franței: „Pentru noi a fost ca o finală”

Data publicării:
iordanescu cu deschamps - digisport

FOTO: digisport.ro

Tehnicianul pune mare preț pe victoria "cocoșilor galici", spunând că pentru ei, ca gazde ale acestui turneu final, această deschidere a fost ca o finală și au intrat mai greu în joc, dar startul cu un succes este foarte important.

Dintre jucătorii României, Deschamps l-a remarcat pe Nicușor Stanciu.

"Știam că va fi un meci dificil, pentru că e dificil de jucat împotriva echipei României. Pentru noi a fost ca și cum am fi jucat o finală. Ne-a luat mult până să intrăm în joc, am intrat destul de greu. Sunt super mulțumit că am reușit să obținem această victorie, e important să începi cu o victorie", a declarat Didier Deschamps, la finalul meciului Franța - România 2-1.

"Payet a avut ghinion înainte să înscrie, dar e un jucător plin de încredere, joacă bine cu ambele picioare și are un sut foarte bun", a adăugat selecționerul Franței.

"Înțelegem de ce românii sunt dezamăgiți, pentru că au pierdut în ultimele minute, dar pentru noi e ideal că am început cu o victorie. În ciuda înfrângerii, echipa României are toate șansele să ocupe locul al doilea", a mai spus tehnicianul francez.

Ca jucător, actualul selecționer al "cocoșilor galici" s-a întâlnit cu membrii "Generației de Aur" a României. Deschamps (47 de ani) spune că echipele de acum și cele de atunci nu pot fi comparate, însă actuala formație a României este una organizată.

"E dificil să compar jucătorii din generația mea cu cei din cea de acum. Aveați jucători de mare talent, acum e o echipă organizată foarte bine, care știe ce să facă. E dificil, nu poți avea un Hagi sau un Mutu de pe o zi pe alta. Văd jucători ca Stanciu, Stancu, cu foarte multă calitate. Stanciu are 5-6 selecții și am văzut ce poate face. În doi sau 4 ani va fi foarte puternic", a încheiat Deschamps.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri