EURO 2016. Accidentare importantă în echipa Franței

Data publicării:
Varane GettyImages-450944514

 

Foto: Gulliver/GettyImages

Anunțul a fost făcut de Federația Franceză de Fotbal (FFF), care a precizat că examenele medicale amănunțite la care a fost supus jucătorul în cursul zilei de marți „au confirmat diagnosticul inițial al staff-ului medical al clubului Real Madrid”, care anunțase că internaționalul francez a suferit o „ruptură de gradul 2 la bicepsului femural stâng”.

Având în vedere întârzierile provocate de această indisponibilitate, considerate prea lungi față de termenele limită ale echipei naționale, Didier Deschamps a decis să nu îl rețină pe Raphael Varane (foto dreapta) pentru EURO 2016”, adaugă FFF în comunicatul citat de Agerpres.

Forfaitul lui Varane (23 ani), unul dintre stâlpii apărării lui Deschamps, reprezintă o nouă lovitură dură pentru echipa Franței, cu mai puțin de trei săptămâni înaintea startului EURO 2016.

Jucătorul lui Real Madrid, care va rata și finala Ligii Campionilor programată sâmbătă la Milano, împotriva formației Atletico Madrid, a fost înlocuit pe lista de 23 de jucători a Franței cu Adil Rami, fundașul echipei FC Sevilla, care nu a mai fost convocat la naționala țării sale din iunie 2013, după ce fusese titular în timpul mandatului predecesorului lui Deschamps, Laurent Blanc.

Adil Rami (30 ani) a evoluat duminică seara în finala Cupei Spaniei, pierdută de FC Sevilla în fața formației FC Barcelona (0-2). El a cucerit săptămâna trecută trofeul Europa League cu gruparea andaluză.

De menționat că Remi îl criticase recent în termeni destul de duri pe Deschamps, pentru faptul că nu l-a inclus pe lista de 23 de jucători pentru EURO 2016 și nici pe cea cu cei 8 rezerviști.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri