EURO 2016 | Programul meciurilor de astăzi

Data publicării:
mascota euro 2016 super victor - GettyImages-542918870

Super Victor, mascota Euro 2016 FOTO: GULLIVER/GETTYIMAGES

Iată meciurile programate azi, 26 iunie, la Euro 2016:

ora 16.00: Franţa - Irlanda (Stade des Lumieres, Lyon)
ora 19.00: Germania - Slovacia (Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve-d'Ascq)
ora 22.00: Ungaria - Belgia (Stadium Municipal, Toulouse)

FRANȚA - IRLANDA. Dacă Didier Deschamps vrea ca Franța să treacă și peste acest hop, Martin O'Neill le cere irlandezilor să dea dovadă de aceeași energie și zel ca în partida împotriva Italiei. Franța ar urma să alinieze aceeași echipă cu care a debutat la Euro2016 împotriva României, scrie presa franceză.

Franța a câștigat grupa A, cu două victorii și un egal (cu Elveția), iar Irlanda vine din grupa E, calificată în optimi de pe locul trei, cu 4 puncte (o înfrângere cu Belgia, o victorie cu Italia și un egal cu Suedia).

GERMANIA-SLOVACIA. Slovacia a bătut Germania cu 3 la 1 în amicalul din 29 mai jucat înaintea Euro2016. „Nu putem să irosim șansele”, spune antrenorul Germaniei, Joachim Low, în timp ce selecționerul Slovaciei, Jan Kozak, știe că orice echipă are slăbiciunile ei.

Germania a câștigat grupa A, cu două victorii și un egal (cu Polonia), iar Slovacia vine din grupa B, unde a bătut-o pe Rusia și a făcut egal cu Anglia.

UNGARIA-BELGIA. Ungaria, fosta adversară a României din calificările pentru Euro 2016, care a ajuns în Franța după un meci de baraj, încearcă să producă surpriza și să ajungă în sferturi. Nu-i va fi ușor, pentru că Belgia este una dintre echipele în mare formă și este văzută ca o pretendentă la titlu.

Totuși, maghiarii deja au fost una dintre surprizele de la Euro2016. Au câștigat grupa F, cu cinci puncte, în timp ce Belgia a venit de pe locul doi din grupa E, cu șase puncte.

EURO 2016 | PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENT

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri