Franța-România 2-1. Primele reacții ale francezilor

Data publicării:
GettyImages-539271170

©FOTO: Gulliver/GettyImages

"Mulţi au crezut că românii au venit în vacanţă. Noi ştiam că nu este aşa. Ei au făcut egaluri cu Italia şi Spania. Aveam impresia că sunt 12 în teren. Au alergat ca nebunii. Am reuşit să câştigăm acest meci în durere. Payet este omul finalurilor. Ştim de când loveşte mingea că va fi gol. Nu vom suferi mereu până în ultimul moment, dar dacă eşti suporter francez în această seară, atunci eşti mândru. Acum putem aborda meciul cu Albania mult mai liniştiţi", a afirmat Patrice Evra

Şi Blaise Matuidi a subliniat că România este o echipă cu jucători puternici. "Ştiam că va fi greu. Românii sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. Nu am făcut meciul ideal, puteam fi mai buni, dar important este că am câştigat. A fost meciul de deschidere şi am demonstrat că atunci când nu reuşim să ne facem jocul, punem suflet. Ne doream să facem ceva bun: este un super moment, am jucat aici, în faţa publicului nostru, la o astfel de competiţie. Nu a fost totul perfect, dar a fost doar primul meci", a menţionat Matuidi.

"Au existat foarte multe emoţii, aşteptarea a fost mare. Nu a fost un meci uşor, dar rezultatul este că suntem cu toţii fericiţi. Era important să câştigăm. Am dat totul pe teren, mă bucur că a ieşit bine. Am demarat bine, acum trebuie să continuăm în acelaşi ritm. Dmitri Payet a fost decisiv, el merită ce i se întâmplă. Este important pentru noi să avem un Payet ca în această seară", a spus, la rândul său, mijlocașul N'Golo Kante.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1 (0-0), în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France.

Golurile au fost marcate de Giroud '58 şi Payet '89 pentru Franţa, respectiv Stancu '65 (penalti).

România va evolua în etapa a doua a grupei, miercuri, de la ora 19.00, cu Elveţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri