Pompiliu Popescu: Răzvan Burleanu este "incompatibil cu valorile umane, e o unealtă care s-a travestit în fotbal"

Data publicării:
razvan burleanu foto fb

 

De această dată, doctorul Popescu este de părere că președintele Federației distruge acest fenomen: "E incompatibil cu valorile umane, e o unealtă care s-a travestit în fotbal. Nu are nicio legătură cu fotbalul şi are foarte multe prejudecăţi. E împotriva jucătorilor, i-a făcut tâmpiţi şi proşti. Pe maseuri i-a dat afară pentru că nu i-au oferit niciun fel de informaţii de la jucători. Acest om nu a făcut altceva decât să-şi bată joc de tot ce a fost bun în fotbalul românesc", a spus acesta, într-o intervenție telefonică la emisiunea Digi Sport Matinal.

Fostul medic al echipei naționale anunță că nu se lasă și că este pregătit să demonteze toate acuzațiile pe care Răzvan Burleanu i le-a adus:"Mă bucur că domnul Burleanu face asemenea afirmaţii şi le aştept. Eu nu mă voi opri. Vreau să-i spun că dincolo de preţul vieţii mele nu poate să existe nimic. Eu am foarte multe să vă spun şi nu mă voi opri. Mă jigneşte, a aruncat numai minciuni pe piaţă. Pe toate i le demontez pas cu pas. Inclusiv faptul că sunt învechit. I-aş aminti că tocmai dânsul a fost cel care m-a rugat să-i văd rudele. Dacă eu eram învechit, nu ştiu de ce trebuia să apeleze la mine în mod particular."

Chiar dacă putea fi evitat, acest scandal ia amploare. Niciuna dintre cele două părți nu renunță la declarații, pentru a avea în vedere binele echipei naționale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri