Cupluri de OSCAR

Data publicării:
NEWMAN SI JOANNE - GettyImages-163501908 1

Paul Newman şi Joanne Woodward s-au căsătorit în anul 1958, iar mariajul lor a durat cinci decenii, până la moartea lui Newman.

În timpul relaţiei lor, Paul a câştigat trei Oscaruri - pentru rolul din „The Color of Money” şi încă două trofee onorifice. Iar Joanne a câştigat Oscarul chiar în anul în care s-a căsătorit cu Newman, pentru „Three Faces of Eve”. El a mai primit nouă nominalizări, iar ea încă trei. Împreună, Newman şi Woodward au reprezentat unul dintre cele mai stabile şi prolifice cupluri de la Hollywood: au apărut împreună în douăsprezece filme.

Michael Douglas a câştigat primul său Oscar în anul 1976, atunci când viitoarea lui soţie, Catherine-Zeta Jones, avea doar... 7 ani! Douglas a fost premiat ca producător al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Următorul său Oscar a venit în anul 1988, pentru rolul din „Wall Street”. În schimb, soţia, care este cu 25 de ani mai tânără decât el, a fost premiată pentru prestaţia din musicalul „Chicago”, la gala din anul 2003.  


Gala Premiilor Oscar, ajunsă de cea de-a 88 a ediţie, este transmisă în direct de la Los Angeles, în noaptea de 28 spre 29 februarie. 

Sosirea vedetelor pe covorul roşu, predicţiile specialiştilor şi Gala prezentată de Chris Rock sunt transmise în direct, în exclusivitate în România, pe Digi24 şi Digi Film, de la ora 01.20 noaptea şi până în jurul orei 6 dimineaţa, ora României. 

Iubitorii de film se vor bucura de o transmisie live, fără pauze, în afara celor de la ceremonia din Los Angeles. Și în acest an, gazdele transmisiei vor fi criticul de film Irina Margareta Nistor și jurnalista Digi24 Oana Zamfir.

Votează-ți favoriții la Premiile Oscar® 2016 și câștigă unul din cele trei sisteme Home Cinema! Dacă favoriții tăi iau Oscarul acasă, vei intra automat în tragerile la sorți pentru câștigarea premiilor! Te poți înscrie în concurs în perioada 22 februarie, ora 09:00 și până la 28 februarie, ora 23:00, prin una din următoarele medii: http://www.digi-film.ro/contests/oscar-2016 sau  http://www.digi24.ro/concursuri/oscar2016/.

Luni, 29 februarie 2016, toți participanții care au răspuns corect la minimum o întrebare, vor fi incluși în tragerea la sorți pentru 3 sisteme Home Cinema.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri