OSCAR 2016. DiCaprio are un Oscar asigurat

Data publicării:
leonardo dicaprio - GettyImages - 13 oct 15

 Foto: Gulliver/GettyImages

Leonardo DiCaprio are în Rusia mulți fani și prestațiile lui artistice sunt foarte apreciate. Deja în 2014, când actorul nu a câștigat trofeul pentru rolul din "Lupul de pe Wall Street", o trupă de teatru din Celeabinsk a vrut să repare ceea ce în opinia lor a fost o nedreptate, invitându-l să facă parte din grupul lor și trimițându-i un "Oscar rusesc" realizat din fier.

Anul acesta trofeul va fi mai prețios. Indiferent dacă Oscarul îi va reveni sau nu actorului american pentru rolul din "The Revenant", mai mulți cetățeni din localitatea siberiană Iakuțk au decis să doneze obiecte din aur sau argint pentru a confecționa o statuetă care să-i fie trimisă actorului.

"Multe persoane au adus bijuterii din aur sau argint, dornice să se alăture unui proiect comun", a declarat Tatiana Iegorova, una din promotoarele acestei inițiative. Peste 100 de persoane au contribuit cu câte un obiect din aceste metale prețioase pentru a crea trofeul care va fi acordat marelui favorit din acest an la premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Filmul lui Alejandro González Inárritu, în care DiCaprio joacă rolul principal, a avut încasări de peste 14 milioane de dolari în SUA

Totuși trofeul va avea un design "rusesc", cu unele deosebiri substanțiale față de cel original. Printre acestea, Oscarul va avea ochii ațintiți spre cer și nu va privi în față, "pentru că atunci când o persoană privește spre cer și stele își dă seama care este adevărata sa menire și se integrează în natură", a explicat Iegorova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri