OSCAR | It's show time!

Data actualizării: Data publicării:
oscar show captura
88th Annual Academy Awards - Show
Foto: Gulliver/GettyImages

Cea mai lungă ceremonie a Premiilor Oscar a fost în anul 2002. Patru ore şi 20 de minute a durat! De atunci, durata galei se învâte în jurul a trei-patru ore.

În 1929, la prima ediţie a Premiilor Oscar, tot spectacolul a fost gata în 15 minute.

Puţini cinefili ştiu că locul plin de strălucire unde statuetele sunt înmânate starurilor în cea mai importantă seară de la Hollywood trebuia să fie, iniţial... o parcare pentru un centru comercial.

Dolby Theatre este a zecea clădire unde are loc celebrul eveniment. În Dolby Theater au loc 3.400 de norocoşi, care pot sa asiste la gală.

Iar dacă aveţi impresia că prezentatorii ar putea citi un alt nume decât cel trecut în plic, acest lucru este, practic, imposibil! De ambele laturi ale scenei din Dolby Theatre stau reprezentanţi ai firmei care asigură numărarea voturilor, cu plicuri identice în mâini. Ei au instrucţiuni clare: în momentul în care un prezentator anunţă câştigătorul greşit, ei trebuie să se urce pe scenă, să întrerupă toată ceremonia şi să anunţe adevăratul câştigător.

Mai multe știri despre premiile Oscar puteți citi în secțiunea GOANA DUPĂ AUR a site-ului nostru.


Gala Premiilor Oscar, ajunsă de cea de-a 89 a ediţie, este transmisă în direct de la Los Angeles, în noaptea de 26 spre 27 februarie. 

Sosirea vedetelor pe covorul roşu, predicţiile specialiştilor şi Gala prezentată de Jimmy Kimmel sunt transmise în direct, în exclusivitate în România, pe Digi24 şi Digi Film, de la ora 02:00 noaptea şi până în jurul orei 7 dimineaţa, ora României. 

Iubitorii de film se vor bucura de o transmisie live, fără pauze în afara celor de la ceremonia din Los Angeles. Și în acest an, gazda transmisiei vor fi jurnalista Digi24 Oana Zamfir și invitații ei, regizorul Laurențiu Damian și profesorul universitar dr. Manuela Cernat.

Gala premiilor Oscar, transmisă în exclusivitate în România de Digi24 și Digi Film, va putea fi urmărită cu traducere sau sunet original.

Luni, de la ora 23:00, telespectatorii Digi24 sunt invitați să urmărească o ediție specială despre premiile Oscar 2017.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri