Sari la conținut

OSCAR | It's show time!

În 1929, la prima ediţie a Premiilor Oscar, tot spectacolul a fost gata în 15 minute.

Puţini cinefili ştiu că locul plin de strălucire unde statuetele sunt înmânate starurilor în cea mai importantă seară de la Hollywood trebuia să fie, iniţial... o parcare pentru un centru comercial.

Dolby Theatre este a zecea clădire unde are loc celebrul eveniment. În Dolby Theater au loc 3.400 de norocoşi, care pot sa asiste la gală.

Iar dacă aveţi impresia că prezentatorii ar putea citi un alt nume decât cel trecut în plic, acest lucru este, practic, imposibil! De ambele laturi ale scenei din Dolby Theatre stau reprezentanţi ai firmei care asigură numărarea voturilor, cu plicuri identice în mâini. Ei au instrucţiuni clare: în momentul în care un prezentator anunţă câştigătorul greşit, ei trebuie să se urce pe scenă, să întrerupă toată ceremonia şi să anunţe adevăratul câştigător.

Mai multe știri despre premiile Oscar puteți citi AICI.


Gala Premiilor Oscar, ajunsă de cea de-a 88 a ediţie, este transmisă în direct de la Los Angeles, în noaptea de 28 spre 29 februarie. 

Sosirea vedetelor pe covorul roşu, predicţiile specialiştilor şi Gala prezentată de Chris Rock sunt transmise în direct, în exclusivitate în România, pe Digi24 şi Digi Film, de la ora 01.20 noaptea şi până în jurul orei 7 dimineaţa, ora României. 

Iubitorii de film se vor bucura de o transmisie live, fără pauze în afara celor de la ceremonia din Los Angeles. Și în acest an, gazdele transmisiei vor fi criticul de film Irina Margareta Nistor și jurnalista Digi24 Oana Zamfir.

Gala premiilor Oscar, transmisă în exclusivitate în România de Digi24 și Digi Film, va putea fi urmărită cu traducere sau sunet original.

Luni, de la ora 23:00, telespectatorii Digi24 sunt invitați să urmărească o ediție specială despre premiile Oscar 2016, la care invitat să comenteze este jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Votează-ți favoriții la Premiile Oscar® 2016 și câștigă unul din cele trei sisteme Home Cinema! Dacă favoriții tăi iau Oscarul acasă, vei intra automat în tragerile la sorți pentru câștigarea premiilor! Te poți înscrie în concurs în perioada 22 februarie, ora 09:00 și până la 28 februarie, ora 23:00, prin una din următoarele medii: http://www.digi-film.ro/contests/oscar-2016 sau  http://www.digi24.ro/concursuri/oscar2016/.

Luni, 29 februarie 2016, toți participanții care au răspuns corect la minimum o întrebare, vor fi incluși în tragerea la sorți pentru 3 sisteme Home Cinema.