„Spotlight” a primit premiul criticilor de film

Data publicării:
premiile criticilor spotlighty GettyImages-505446384

Pelicula a învins producţii precum „Marţianul”, „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, „Mad Max” şi „Podul Spionilor”, creditate cu şanse să câştige premiul Oscar. „Spotlight” prezintă o investigaţie făcută de mai mulţi jurnalişti ai Boston Globe despre abuzurile sexuale ale preoţilor catolici.

Leonardo DiCaprio a început anul cum nu se poate mai bine. După câştigarea premiului pentru cel mai bun actor la Globurile de Aur, el a primit distincţia şi în cadrul galei premiilor criticilor de film. DiCaprio, nominalizat de cinci ori la Oscar, speră ca anul acesta să câştige mult râvnita statuetă pentru rolul din „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”.

Brie Larson şi-a adjudecat premiul pentru cea mai bună actriţă, cu interpretarea din „Room”. Larson joacă rolul unei femei care este ţinută în capitivitate timp de şapte ani împreună cu băiatul ei şi care reuşeşte în cele din urmă să evadeze.

Sylvester Stallone şi Alicia Vikander şi-au adjudecat premiile pentru cei mai buni actori în roluri secundare, cu interpretările din „Creed”, respectiv „Daneza”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri