VIDEO. Ironii pe Twitter la adresa actriţei Nicole Kidman

Data publicării:
nicole oscar

Nicole Kidman a ratat premiul Oscar la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, ce a fost câştigat de Viola Davis, însă nu această înfrângere suferită de vedeta australiană duminică seară la gala Academiei de film americane a generat cele mai multe comentarii pe Twitter, ci felul ei ciudat de a aplauda, informează contactmusic.com, citat de News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Nicole Kidman era nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru evoluţia sa din filmul ”Lion”. Trofeul acestei categorii a fost atribuit actriţei Viola Davis pentru interpretarea din drama ”Fences”.

În timp ce Viola Davis a fost ovaţionată în picioare de spectatorii din sală în momentul în care a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul, una dintre camerele de filmat s-a îndreptat spre Nicole Kidman, care aplauda într-o manieră foarte ciudată în acel moment.

Actriţa australiană părea că îşi folosea doar podul palmelor pentru a aplauda, ţinându-şi degetele foarte drepte şi uşor arcuite.

Unii dintre internauţii de pe Twitter au asemănat-o pe Nicole Kidman cu o focă, alţii cu personajul negativ Grinch.

Au fost şi câţiva internauţi care au formulat diverse teorii despre maniera ciudată în care aplauda vedeta australiană. Unii sugereau că actriţa tocmai îşi vopsise unghiile, iar alţii s-au întrebat dacă nu cumva inelele sale erau prea grele.

În pofida acestor ironii, Nicole Kidman a impresionat pe covorul roşu cu o ţinută vestimentară creată de casa Armani - o rochie mulată, de culoarea pielii.

Vedeta a venit însoţită la gala premiilor Oscar de soţul ei, cântăreţul country Keith Urban, cu care este căsătorită de 10 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri