Gala Oscarurilor, de la Los Angeles, în direct la Digi24 şi Digi Film

Data publicării:
VIRTUAL CEL MAI BUN SCENARIU 1

 

Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an. În România, decernarea premiilor Oscar se vede exclusiv la Digi24 şi Digi Film.

Gazda telespectatorilor în studioul Digi24 va fi Oana Zamfir. Alături de ea, criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Dan Bordeianu şi bloggerul de fashion Ana Morodan vor dezbate nominalizările şi premiile câştigate, ţinutele afişate de actori pe covorul roşu sau apariţiile lor controversate.

De la ora 02.00, ora României, seara Oscarurilor se deschide, la Digi24 şi Digi Film, cu sosirea vedetelor pe covorul roşu. Începând cu ora 3.30, în direct de la Hollywood, aflăm cine pleacă acasă cu râvnita statuetă.

Pe lista favoriţilor din acest an se numără peliculele „The Grand Budapest Hotel” şi „Birdman”, fiecare concurând la nouă categorii.

Pentru premiile de interpretare, criticii de film au o singură favorită certă: Julianne Moore, recenta câştigătoare a Globului de Aur pentru rolul din pelicula „Still Alice”.

Citiți alte materiale despre OSCAR 2015 în secțiunea specială a site-ului digi24.ro

În ceea ce priveşte cel mai bun actor în rol principal, pe lista favoriţilor se află Michael Keaton, Eddie Redmayne şi Benedict Cumberbatch. Experţii în industria de film îi acordă şanse mari şi lui Bradley Cooper în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite.

Telespectatorii care îşi doresc să urmărească Gala premiilor Oscar în limba engleză o pot face printr-o opţiune din telecomandă. Astfel, abonaţii RCS & RDS din reţeaua digitală trebuie să selecteze, din meniul telecomenzii, tasta audio şi apoi limba în care îşi doresc să urmărească transmisiunea.

Gala Premiilor Oscar va putea fi urmărită în reluare, în rezumat, luni, 23 februarie, de la ora 22.30 pe Digi24, Digi Film şi pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri