Primii doi ani de emisiuni de calitate

Data publicării:
emisiuni

În fiecare sfârșit de săptămână, emisiunile Digi24 îți arată o Românie diferită: țara celor talentați, tineri, sinceri, cu idei inovatoare.

Cu „2.0” ne conectăm la viitorul lumii și învățăm să folosim în mod inteligent tehnologia de ultimă oră.

Înțelegem prezentul „Din|interior” prin reportaje și investigații care scot la iveală probleme ignorate. Taxăm birocrația, ilegalitatea și nepăsarea.

La „Digicult” îi promovăm pe cei care citesc, scriu, cântă, meditează, pe cei care se exprimă prin artă.

Credem că este mai important să fii civilizat, educat și bine crescut decât să fii binevăzut. Credem într-o Românie civilizată.

Mașina înseamnă statut social sau un mijloc de locomoție? Cu noi, tu esti „La volan” și poți pleca departe, cu singura emisiune care lasă orice radar cu ochii în soare.

Gătim cu pasiune, rafinament, plăcere și voluptate. Gătim de doi ani și tot nu ne-am săturat.

Îți spunem că trebuie să ai măsură în toate ca să rămâi sănătos. Învață să previi și să trăiești în armonie cu organismul tău, înainte să-ți spună medicii cât te costă spitalizarea.

Copiii sunt singura noastră legătură cu viitorul. Cu cât știu mai multe, cu atât vor fi mai bine pregătiți pentru lumea în care trăim. Digi24 îți oferă singurul program de știri pentru copii din România.

Primește din partea noastră viza pentru orice țară. Politică externă și diplomație și mai ales interviuri la cel mai înalt nivel cu ambasadorii lumii.

Am studiat atât de bine lumea cinematografiei încât cei mai importanți oameni de film ne girează. Trăiește „Ca-n filme”, numai dacă sunt bine făcute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri