Principiile primilor doi ani de Digi24: onestitate, respect pentru telespectatori și corectitudinea știrii

Data publicării:
MG 9089-1

Primii doi ani de Digi24. Adevărata putere a televiziunii constă în felul în care reușește să promoveze adevărul comunicării, să civilizeze discursul public, să apere interesele cetățeanului, să schimbe mentalități.

„Digi24, am spus asta și o repet, este o oază de normalitate în peisajul tot mai isteric al presei românești”, spune Cezar Paul-Bădescu, publicist.

„Sunt anumite emisiuni care sunt cu mult mai multă substanță decât doar izul de a face scandal și unde se discută multe lucruri în profunzime și acest lucru este foarte bine”, afirmă secretarul de stat din MAI Raed Arafat.

Acum doi ani v-am promis o televiziune diferită, nu doar o altă televiziune de știri. O televiziune onestă, serioasă echilibrată. Mesajul nostru a ajuns la dumneavoastră.

„Nu este o televiziune zgomotoasă. Eu am o problemă cu zgomotul, mă deranjează tonul ridicat, mă deranjează monoloagele în general, iar la Digi24 pot să urmaresc dialogul. Asta face diferenta”, confirmă Ada Solomon, producător.

„Îmi place precizia teribilă și echipele pe care le-ați făcut”, adaugă Irina Margareta Nistor, critic de film.

„Are ceva ce fiecare român ar trebui să aprecieze extraordinar de mult și anume: măsura”, spune Georgeta Filitti, istoric.

După doi ani de jurnalism făcut cu responsabilitate, ne redefinim misiunea și principiile în care credem. Să știi, să cunoști, să descoperi, să înțelegi înseamnă să ai de partea ta puterea informației.

„Urmăresc de câte ori pot posturi diferite. Ceea ce apreciez în mod particular la Digi24 este profesionalismul său”, declară Philippe Gustin, ambasadorul Franței la București.

„Cred că este o televiziune pentru secolul XXI și este foarte bună pentru România”, adaugă Oleg Malginov, ambasadorul Federației Ruse la București.

În primii doi ani de emisiuni, v-am oferit cultura în detrimentul subculturii. Gândim în perspectivă și credem în România valorilor autentice.

„Vă felicit pentru că realizați emisiuni culturale, în toate domeniile de activitate și că vă interesează subiectele importante din afara țării dumneavosatră. Cultura este o plăcere imensă, aceea care ne permite să construim Europa, împreună. Bravo”, afirmă scriitorul Jean Yves Paumier.

„La mulți ani, la mulți ani Digi24! Vă urez viață lungă, prosperitate, mai ales în realizarea programelor culturale”, spune Bernard Pivot, realizator de emisiuni culturale.

Digi24 îți oferă informația corectă, nepărtinitoare pentru ca tu să-ți alegi corect viitorul. Cu Digi24, informația este la putere!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri