Andy Murray, felicitat de premierul Scoției și de J.K. Rowling, după ce a corectat un reporter în direct

Data publicării:
andy murray getty
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Foto: Gulliver/GettyImages

„Eşti prima persoană care a câştigat două medalii de aur”, i-a spus jurnalistul John Inverdale tenismenului, intervievându-l după ce l-a învins pe reprezentantul Argentinei, Juan Martin Del Potro, şi a câştigat cea de-a doua medalie de aur la Jocurile Olimpice.

„Venus şi Serena Williams au câştigat câte patru, fiecare”, l-a corectat Andy Murray pe jurnalist.

Comentariul tenismenului a fost lăudat pe Twitter, inclusiv de prim-ministrul Scoţiei, Nicola Sturgeon. „Încă un motiv pentru a-l iubi pe Andy Murray”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

O altă persoană care a comentat incidentul pe Twitter a fost J.K. Rowling, autoarea cărţilor „Harry Potter”. ”De parcă am fi avut nevoie de mai multe motive pentru a-l îndrăgi pe Andy Murray - tocmai i-a amintit lui John Inverdale că şi femeile sunt oameni”, a scris ea, potrivit Daily Mail.

Murray a spus că a devenit feminist, după ce a fost martor la „criticile şi prejudecăţile” pe care le-a suferit fosta sa antrenoare, Amelie Mauresmo.

Andy Murray a câştigat meciul împotriva argentinianului Juan Martin Del Potro, duminică, impunându-se în patru seturi, scor 7-5, 4-6, 6-2, 7-5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri