JO 2016 | România, fără medalie în cea de-a 12-a zi de la Rio

Data publicării:
Rio Carnival 2016 - Day 2
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - FEBRUARY 08: A Rio Olympics 2016 car is seen before the first day of parades of the panel's Carnival in Rio de Janeiro on Marques de Sapucai Sambadromo on February 08, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by William Volcov/Brazil Photo Press/LatinContent/Getty Images)

Cea de-a 12-a zi la Jocurile Olimpice de la Rio nu a adus României nicio medalie. Luptătoarea Alina Vuc a fost eliminată în primul tur la categoria 48 de kilograme, în timp ce atletele Florina Pierdevară şi Claudia Bobocea au ratat calificarea în semifinalele probei de 800 de metri, relatează digisport.ro.

Rio Carnival 2016 - Day 2
Foto: Gulliver/ Getty Images

Alina Vuc a fost învinsă, în primul tur, de indianca Vinesh Phogat, prin superioritate tehnică, scor 11-0.

Atletele Florina Pierdevară şi Claudia Bobocea nu au reuşit să se califice în semifinalele probei de 800 de metri, după ce au încheiat pe locurile 7, respectiv 6 în seriile în care au concurat. La general, Pierdevară a încheiat concursul pe locul 50, iar Bobocea pe 51.

După 12 zile de concurs, România rămâne cu patru medalii la Rio: una de aur obținută de echipa de spadă feminin, una de argint obținută de perechea Florin Mergea/Horia Tecău la tenis dublu masculin și două de bronz, aparținând halterofilului Gabriel Sîncrăian și respectiv echipajului de canotaj 8 plus 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri