Mesajul ambasadorului UK după eşecul Cătălinei Ponor

Data actualizării: Data publicării:
bummell mic si cropuit

Diplomatul consideră că sportiva din România rămâne un spirit olimpic adevărat, în ciuda eșecului.

„Păreri de rău pentru Cătălina Ponor, un adevărat spirit olimpic, în ciuda dezamăgirilor”, a scris ambasadorul Paul Bummell. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La 28 de ani, Cătălina Ponor, singura gimnastă care a reprezentat România la Jocurile Olimpice, a terminat concursul la bârnă pe locul șapte din opt. Din păcate, gimnasta noastră a avut mai multe ezitări neașteptate în timpul exercițiului și a pierdut lupta pentru aurul olimpic la bârnă, câștigat în premieră de o olandeză.  Tot luni seară a evoluat și Marian Drăgulescu, la sărituri. Gimnastul român s-a clasat însă pe locul 4, chiar dacă a avut același punctaj cu cel care a obținut medalia de bronz.

Astfel, pentru prima oară în 44 ani, România - care nu a fost reprezentată în concursul pe echipe nici la fete, nici la băieți - nu a obținut nicio medalie nici la aparate la Jocurile Olimpice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri