Poze compromițătoare cu Usain Bolt. Scandalurile sexuale de la Rio

Data publicării:

O studentă în vârstă de 20 de ani a postat mai multe fotografii pe WhatsApp în care apărea în ipostaze intime alături de atletul Usain Bolt. După ce a făcut public faptul că și-a petrecut noaptea cu Usain Bolt, Jady Duarte a declarat că „a fost ceva normal” dar că acum „moare de rușine”.

usain_bolt_jady_duarte

Bolt, care a împlinit duminică vârsta de 30 de ani, a fost surprins petrecând până dimineață într-un club din Rio. Ulterior, atletul de origine jamaicană a fost surprins alături de o student în vârstă de 20 de ani, deși, recent, sora lui a dezvăluit că are o iubită cu care ar urma să se căsătorească.

 

taken from http://extra.globo.com/famosos/apos-fotos-vazarem-estudante-carioca-fala-de-noite-com-bolt-foi-normal-nada-demais-19967509.html 20-year-old student from Rio has shared photos of what appears to be her with Usain Bolt (bolt does wear a ring on left hand) after a wild night of partying on the final weekend of the Olympics. Jady Duarte shared WhatsApp pictures that show her wearing a white top while embracing a bare-torsoed Bolt. Pixs first appeared on El Globol http://extra.globo.com/famosos/apos-fotos-vazarem-estudante-carioca-fala-de-noite-com-bolt-foi-normal-nada-demais-19967509.html after Duarte shared them with friends - Bolt seems to give Duarte a kiss on the cheek while she looks into the camera.

După ce pozele au devenit virale, studentă a declarat că „Este un lucru negativ. Nu am vrut niciodată să devin faimoasă. Mi-aș fi dorit să nu se afle. Mor de rușine.”, informează dailymail.co.uk.

Sportivul apare la bustul gol alături de studentă, în timp ce o ține de după gât și o sărută pasional pe obraz.

Pozele au fost trimise de către tănără mai multor prietene, ulterior acestea fiind făcute publice de mai multe agenții de presă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent, sora lui Usain, Christine Bolt-Hylton, a anunțat că sportivul are o relație stabilă de doi ani de zile cu Kasi Bennett (26 de ani).

Usain Bolt a refuzat să rămână la ceremonia de final de la Jocurile Olimpice de la Rio și a plecat cu o zi mai devreme decât planificase. Acesta a postat un ultim mesaj pe o retea de socializare, spunând: „Am venit, am văzut, am cucerit. Rio te voi iubi mereu.”

Pe de altă parte, tănără studentă ar fi văduva unui traficant de droguri. Acesta a fost ucis în primăvara acestui an de către polițiști, fiind acuzat de moartea unei adolescente. Cei doi aveau împreună doi copii.

Cei 10.500 de sportivi care au ajuns în acest an la Rio au la dispoziţie în satul olimpic 450.000 de prezervative şi 175.000 de pachete cu lubrifianţi, scrie the guardian. Cu toate astea, delegaţiile din Australia sau Marea Britanie ar fi cerut suplimetarea lor. Nu e de mirare că unora dintre atleţi le-a mai fugit gândul de la sport.

Sportiva braziliană Ingrid de Olveira, din echipa feminină de sărituri în apă şi-ar fi dat afară din camera colega, pentru o partidă de amor cu caiacistul Pedro Goncalves. Asta chiar înainte de finala concursului. Ingrid de Oliviera şi coechipiera ei au terminat competiţia pe ultimul loc.

Au fost însă şi atleţi care şi-ar fi căutat parteneri pe site-urile specializate în întâlniri amoroase. Reprezentanţii Tinder, unul dintre cele mai populare site-uri, au declarat pentru The Independent că activitatea reţelei în Rio de Janeiro a explodat. Weekend-ul trecut, de exemplu, numărul "potrivirilor" în satul Olimpic, prin această aplicaţie, a crescut cu aproape 130 la sută.

Şi totuşi, numai 10% dintre sportivii afllaţi în perioada Jocurilor Olimpice la Rio ar fi recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale cu alţi colegi. Conform unui un sondaj realizat de psihologul american Kelly Campbell pentru pentru publicaţia „Psychology Today".

La Rio au existat şi poveşti de dragoste, nu doar pasiuni trecătoare. O jucătoare de rugby, din naționala Braziliei, s-a logodit cu prietena ei după ce a fost cerută de în căsătorie, la finalul ceremoniei de premiere.

Al doilea "da" l-a spus la Olimpiada de la Rio sportiva He Zi, din China. Medaliată cu argint la proba feminină de sărituri în apă de la trambulina de 3 metri, ea a fost cerută de soţie de iubitul ei, Qin Kai, în faţa podiumului de premiere.

Dragostea i-a contaminat şi pe spectatori. S-a văzut chiar în timpul unei transmisiuni live a corespondentului BBC SPORT Dan Walker.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri