C. T. Popescu: Piedone a suferit două operaţii - şi-a micşorat stomacul şi şi-a extirpat conştiinţa

Data publicării:
piedone crop-2

„Aţi mai văzut ca electoratul să ţină seama de moralitate? Din ordinul lui Ceauşescu au fost ucişi sute de oameni. El e preferatul românilor acum. Iliescu - nu a reuşit până acum să înlăture acuza celorlalte sute de oameni de după 22 decembrie. A fost ales de 3 ori de către români. Au ţinut seama de moralitate?

Traian Băsescu – care a lovit un copil – a scăzut în popularitate în 2010 când a tăiat din salarii. Ponta a plecat în urma unei combinaţii interne în care s-a hotărât că Ponta trebuie să plece. Dacă nu pleca, din nou o imagine falsă. Combinaţia l-a dat jos pe Ponta, nu oamenii care au ieşit în stradă.

Piedone spune - dacă candidează Vanghelie, eu de ce să nu candidez?

Locuitorii din sectorul 4 zic că cei din Colectiv şi-au făcut-o cu mâna lor şi că se simt bine cu Piedone. Ce poţi să le spui unor astfel de oameni. Asta se întâmplă în toată ţara noastră, nu se judecă pe considerente care ţin de onoaree, de bun-simţ.

M-am enervat mai tare pe cei din sectorul 4 decât pe domnul Piedone.

Problema lui Piedone e de conştiinţă şi Piedone a suferit două operaţii - şi-a micşorat stomacul şi si-a extirpat conştiinţa”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri