Cătălin Predoiu, la Digi24: Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele pentru Bucureşti

Data publicării:
Catalin-Predoiu-predoiuro

În acest context, Predoiu a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce privește bătălia cu adversarii politici și atuurile pe care PNL-ul le deține.

„De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toții atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL și electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism și fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea. Spre deosebire de un alt partid, suntem singurul partid care a dat publicității un program de guvernare”, a susținut Cătălin Predoiu

„Am intrat în bătălia pentru Primărie asumându-mi o muncă destul de complicată. L-am sprijinit pe Buşoi, apoi pe Orban, am intrat în această bătălie, nu am negat riscurile care decurg din această bătălie.

În acest moment proiectul este Bucureşti, trebuie apreciat PNL care oferă bucureştenilor un candidat pregătit iniţial pentru funcţia de prim-ministru.

Când m-am dus într-un loc mi-am terminat mandatul, dacă am intrat în acest proiect am intrat după o analiză cu colegii. Intenţia mea e să câştig Primăria, voi termina mandatul de primar cu proiecte încheiate, aşa cum am făcut-o la Ministerul Justiţiei”, a mai adăugat prim-vicepreședintele PNL

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri