Cum au întâmpinat candidații rezultatele alegerilor

Data publicării:
firea-1

Social-democraţii au fost zgârciţi cu declaraţiile înainte de aflarea primelor estimări. Rând pe rând, liderii şi candidaţii la primăriile de sector au ajuns la sediul partidului din Kiselef.

Robert Negoiţă, candidatul PSD la Primăria Sectorului 3: „Emoţii avem cu toţii. În astfel de situaţii nu ai cum să nu ai emoţii. Suntem oameni cu toţii.”

Şi mai rezervaţi au fost liberalii. Iar liderii de partid au lipsit din preajma candidatului la primăria generală. Cătălin Predoiu a plecat singur dintr-un sediu al partidului către celălalt şi tot singur a ţinut şi conferinţa de presă.

Reporter: „De ce faceţi declaraţiile singuri şi copreşedinţi...”

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăra Capitalei: „Opriţi-vă puţin! Vreţi să procedăm civilizat? Vă aştept în Modrogan 1, unde sunt şi alţi colegi de-ai dumneavoastră. Acolo voi face declaraţii. Până atunci nu fac nicio declaraţie.”

În sediul PMP, înainte de aflarea exit-pollurilor a fost linişte. Preşedintele formaţiunii s-a pus la curent cu modul în care funcţionează sistemul de numărători paralele.

Traian Băsescu, preşedintele PMP: „În orice caz avem control pe voturi. Puţine câte om avea, multe, dar sunt ale noastre.”

Candidatul USB, Nicuşor Dan, a ales să aştepte rezultatele la sediul Grupului de Dialog Social, în curtea căruia este şi o terasă. Suficient spaţiu pentru susţinătorii, care nu ar fi avut loc în sediul de campanie al Uniunii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri