Denunțul, noua strategie de campanie electorală

Data publicării:
gabriela firea fb

În Sectorul 2 al capitalei lupta între contracandidaţi se dă în faţa DNA. Radu Cristescu, candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primărie, îl acuză pe oponentul său liberal de fapte de corupţie.

Am făcut denunţul împotriva actualului candidat la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, pentru corupţie, la data faptelor angajat al Primăriei Sectorului 2. Dan Cristian Popescu a semnat 80 de autorizaţii de construire şi de urbanism, 80, în fals, neavând drept de semnătură”,spune Radu Cristescu, candidatul PMP la Primăria Sectorul 2 al capitalei

Gabriela Firea, aspirant la fotoliul de Primar General al Capitalei, l-a dat în judecată pe purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda. Liberalul a distribuit pe Facebook o anchetă jurnalistică, în care soţul Gabrielei Firea, primarul oraşului Voluntari, era acuzat că a plagiat în teza sa de doctorat. Candidatul social-democrat a calculat şi daunele de imagine pe care i le-a adus Cezar Preda.

„Îmi cereţi 300 de mii de euro. De unde să am eu 300 de mii de euro şi cum aţi ajuns la suma asta?

Doamna Firea consideră că afirmaţiile din presă, precum plagiatul de doctorat al domnului Pandelică, Pandele, este o ofensă adusă domniei sale”, afirmă Cezar Preda, vicepreşedinte al PNL.

Candidatul PNL la Sectorul 1 susţine că PSD încalcă legea în Biroul Electoral de Sector.

„În sectorul 1 nu avem un reprezentant al PSD-UNPR, aşa cum prevede legea, ci avem trei reprezentanţi. Sesizez Biroul Electoral Municipal, Biroul Electoral Central, Autoritatea Electorală Permanentă. Să ne facă dreptate”, spune Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1 al capitalei.

Şi Nicuşor Dan pregăteşte o acţiune în instanţă împotriva preşedintelui Senatului Universităţii din Bucureşti, Marian Preda, pe care îl acuză de calomnie. Sociologul a scris pe o reţea de socializare că Nicuşor Dan a blocat construirea unor cămine, ca să apere interesele unei firme.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri