DNA verifică listele electorale. Primăria Sectorului 5, vizată de percheziții

Data publicării:
SIGLA DNA

Biroul este situat în zona Izvor. Suspiciunile sunt că la Primăria Sectorului 5 s-ar fi falsificat listele electorale. Listele cu semnături depuse de un candidat ar fi de fapt copii ale listelor electorale aflate în baza de date a primăriei. Este vorba de Marian Vanghelie.

Cel mai probabil vor avea loc și audieri.

COMUNICATUL DNA:

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, printre care și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016.

În cursul zilei de 06 mai 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care două aparțin unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri