George Pădure revine în politică. Și-a lansat candidatura la primările

Data publicării:
panselute

După 1990, toată lumea era atrasă de mirajul capitalismului, iar Gepa Electro Center devenise un simbol al deschiderii către occident şi către o societate de consum. Oamenii făceau cozi în faţa magazinului mai ales datorită consursului Preţul Succesului.

Ce aveţi în geanta aceasta? Este premiul pe care îl avem pentru acest concurs, premiul pentru Preţul Succesului. Ne puteţi arăta? Da, da. 300 de mii de lei este acest premiu”, spune George Pădure

După ce a fost edilul sectorului 1 timp de patru ani, până în 2000, George Pădure a dispărut încet-încet din viaţa publică. Acum vrea să revină şi să câştige primăria pe care a mai condus-o.

„Bucureştiul a fost împânzit cu panseluţe şi s-au cheltuit aproape 1 miliard de euro, ori chestia asta trebuie să se termine”, spune George Pădure, candidat.

George Pădure va folosi în campanie acelaşi slogan care l-a făcut primar în 1996 şi i-a adus succesul cu magazinul Gepa - Un pic mai bine pentru dumneavostră. Până acum, în cursa pentru Primăria Sectorului 1, s-au mai înscris Dan Tudorache de la PSD, Alexandru Nazare de la PNL, Clothilde Armand din partea USB, Laura Chiriac de la ALDE şi Eugen Tomac de la PMP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri