N. Dan: Am primit 50 de mailuri de la oameni din ţară care vor să facă parte din noul proiect

Data publicării:
nicusor dan vot digi24

„Vrem să le propunem tuturor acestor oameni care s-au săturat şi de PSD, şi de PNL, să facem o construcţie îmrepună, să intrăm cu ea în Parlament”, a spus Nicuşor Dan.

Întrebat în legătură cu o eventuală candidatură, el a subliniat că nu a luat o decizie şi că important este în momentul de faţă să se ajungă la o înţelegere pe noul proiect politic.

El a reiterat că nu va accepta un post de viceprimar al Capitalei. De asemenea, el a precizat că reprezentanții Uniunii Salvați Bucureșiul (USB) din cadrul Consiliului General al Municipiului București și ar consiliilor localale vor vota doar proiecte bune pentru bucureșteni.

Totodată, Nicuşor Dan a declarat că se vor face analize juridice cu privire la organizarea alegerilor într-un singur tur şi cu privire la unele liste de semnături ale unor candidaţi, liste reclamate la DNA.

„Dacă sunt şanse juridice, le vom face (contestaţii – n.r.), dacă nu, nu”, a conchis el.

Nicușor Dan a anunţat duminică seară că USB va primi numele de Uniunea Salvaţi România şi va candida la alegerile parlamentare din toamnă, va discuta cu „toate formaţiunile politice noi adevărate, nu cele formate din vechi oameni politici, rebotezaţi în partide noi".

Partidul lui Nicușor Dan se extinde la nivel național și va candida la parlamentare

În acest sens, a oferit exemplul Partidului pentru Iaşi, dar a adăugat că există „multe nuclee din multe oraşe din România", cu care este posibilă colaborarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri