Primarul din Beiuş, condamnat definitiv cu două zile înainte de alegeri

Data publicării:
avocatul poporului ciocanel facebook-1

De altfel, într-o postare pe contul său de Facebook, Domocoş îi îndeamnă pe alegătorii din Beiuş să îl susţină pe candidatul liberal Petru Mlendea-Căluş.

Înainte cu o zi înainte de condamnarea sa definitivă, Adrian Domocoş a scris pe contul de Facebook că "în ciuda zvonurilor întreţinute în special de opozanţii pesedişti, ziua de vineri nu va aduce nicio răsturnare dramatică de situaţie", ci v rămâne "doar o zi obişnuită de muncă, rămâne şi ultima zi din campania electorală, pentru alegerile locale 2016".

Contracandidaţii săi la Primăria Beiuş sunt: deputatul Bogdan Gheorghe Dănuţ - PSD, Iulian Ovidiu Bunta - M10, Ovidiu dăescu - ALDE şi Petru Mlendea-Căluş - PNL.

În ultimul mandat de primar, Domocoş a fost fiind trimis în judecată în trei dosare.

În dosarul în care vineri a fost dată decizia definitivă, Domocoş a fost trimis în judecată în august 2013, alături de alte 15 persoane, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Domocoş era acuzat că ar fi indus în eroare Ministerul Mediului solicitând bani pentru lucrări neexecutate de o firmă favorizată de Primăria Beiuş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri