VIDEO | Bătălia pentru București. Prima dezbatere televizată: Programe electorale și întrebări incomode

Data publicării:
dezbatere candidati jds

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei: Nu voi ezita nicio clipă să închid un spital dacă voi constata că oamenii, în loc să fie salvaţi, li se pune viața în pericol.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei: Multe dintre aceste spitale ar trebui rase de pe faţa pământului și construite altele. În ultimii ani n-am reușit sa punem la punct un proiect de ridicare a unui spital.

Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei: Scandalul dezinfectanților e o exemplificare pe pielea noastră a ce înseamnă corupția din administrația publică. Și medicamentul pentru corupție sunt proceduri și, în special, sisteme de achiziție publică foarte transparente.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei: Soluțiile mele încep cu dezvoltarea și punerea accentului pe transportul în comun. Această regie trebuie transformată în societate, pentru că altfel nu poate prelua tot serviciul de transport public comunitar, într-o societate 100% a municipalității.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei: Achiziția de noi autobuze e o soluție, dar mai e tramvaiul. E mijlocul care poate transporta cei mai mulți călători. Această uzină a RATB e capabilă să producă tramvaie de i-am uimit și pe alții.

Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei: Nu putem face și piste de bicicliști, și trasee unice. Trebuie o ordine. Întâi să dezvoltăm transportul public, apoi să impunem oamenilor să-și ia mașinile pentru că au alternativa transportului public.

Dezbaterea nu a fost lipsită de confruntări între candidați și întrebări incomode pe care candidații și le-au adresat unii altora. Urmăriți întreaga dezbatere în materialul video atașat.

Citiți și: 

Cum ar reacționa primarii Firea, Turcescu și Dan în scandalul Hexi Pharma
Consolidarea clădirilor cu bulină. Ce soluții au candidații la Primăria Capitalei
Soluțiile candidaților PMP, PSD și USB la Primăria Capitalei pentru traficul din București
Moise Guran, despre Nicușor Dan: Nu le poate face față Gabrielei Firea și lui Robert Turcescu
Cristian Pîrvulescu: Azi au fost doi ziariști care au făcut show TV


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri