VOLUNTARI. Pachetul cu alimente pentru Paşti vine... după alegeri

Data publicării:
pandele fb

 

Iată textul integral al scrisorii:

„Stimaţi cetăţeani ai Oraşului Voluntari,

Datorită numeroaselor ameninţări din partea unor candidaţi care abia de 2-3 luni și-au făcut buletine de Voluntari, adresate atât primăriei cât și membrilor Consiliului Local, potrivit cărora, pachetul cu alimente de bază pe care trebuia să-l acordăm cetățenilor orașului Voluntari de Sfintele Sărbători Pascale ar constitui mită electorală, domnul Prima Pandele Florentin Costel împreună cu membrii Consiliului Local, au hotărât ca acesta să fie acordat după alegerile locale din data de 05 iunie 2016. 

Programul de distribuire a acestor va fi anunțat ulterior. 

Prin această hotărâre sperăm să evităm orice incovenient și ne cerem scuze pentru acestă situație deloc plăcută, generată de anumite persoane care vor să facă numai rău, vorbind în necunoștință de cauză.

Nu ai cum să știi cum arăta Voluntariul acum 16 ani dacă abia de 2-3 luni ai buletin de Voluntari și atât!

Cu stimă,

PRIMAR

ing. Pandele Florentin Costel”

Florentin Pandele este soțul Gabrielei Firea, vicepreședinte PSD și candidat la primăria Capitalei. El este primar în Voluntari din 2000, iar anul acesta candidează ca independent, după ce precedentele mandate le-a obținut candidând din partea a diverse partide.

Principalii contracandidați ai lui Florentin Pandele la Voluntari sunt Florin Secară (PNL) și Veronica Zamfir (PMP), după ce inițial candidaturile acestora fuseseră contestate.

Pe de altă parte, într-o altă scrisoare adresată locuitorilor din Voluntari, primarul anunță pentru weekendul viitor un pelerinaj:

„Scrisoarea domnului Primar, Florentin Pandele cu ocazia pelerinajului ce se va desfasura in perioada 13 - 15 mai in Voluntari.

Dragi voluntăreni,

Pentru noi toți, perioada 13-15 mai va fi una de referință pentru orașul nostru. Vă adresez rugămintea să primim, așa cum se cuvine, miile de pelerini din București, Ilfov, județele limitrofe și chiar din toată țara.

Orașul nostru, ocrotit de Sfânta Cuvioasa Parascheva, va găzdui cel mai important eveniment spiritual din țară, din ultima perioadă. Va fi loc de pelerinaj, ceea ce ne va oferi, o dată în plus, statutul de oraș cu oameni credincioși, iubitori de Dumnezeu.

Pe lângă școli, grădinițe, un spital, mai multe cabinete medicale, săli de sport și parcuri, străzi asfaltate și racordate la rețeaua de apă și canalizare, prin strădania noastră am construit o Catedrală, care va dăinui peste veacuri și ne va face să spunem, oriunde ne-am afla în lume, că suntem mândri să fim voluntăreni.

Mulțumim monahiilor și preoților care vor aduce Sfântul Brâu al Maicii Domnului, Patriarhiei Române pentru Binecuvântare, precum și Mitropoliei din Grecia care a acceptat să ne putem ruga și închina, la noi acasă, la Preacinstitul Brâu al Maicii Domnului. Cu această ocazie mulțumesc Consiliului Local Voluntari și echipei din care fac parte de aproape 16 ani pentru sprijinul acordat.

Cu prietenie, respect și considerație,

Pandele Florentin Costel Primarul Orașului Voluntari”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri