Președintele Klaus Iohannis: Atacurile teroriste de pe Aeroportul Ataturk sunt o atrocitate

Data publicării:
Klaus Iohannis conferinte de presa - presidency 3 1

Președintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, că atacurile teroriste de aseară din Istanbul reprezintă „o atrocitate” și a atras atenția că astfel de atentate trebuie prevenite. 

„Atacurile teroriste care au avut loc ieri noapte pe Aeroportul Atatürk din Istanbul reprezintă o atrocitate. Zeci de oameni și-au pierdut viața și peste 140 au fost răniți, în urma unui act de cruzime îndreptat împotriva unor cetățeni nevinovați. Îmi exprim cele mai sincere condoleanțe pentru familiile îndurerate și suntem alături de cei care se luptă în acest moment pentru viața lor. Astfel de atentate trebuie să fie prevenite, iar țara noastră este și va rămâne în continuare un partener angajat în lupta internațională împotriva terorismului”, a scris șeful statului pe rețeaua de socializare. 

Cel puţin 36 de persoane au fost ucise, iar alte 147 au fost rănite, în atacul de marţi seara de pe aeroportul Ataturk, cel mai sângeros din Istanbul, a anunţat în noaptea de marţi spre miercuri premierul turc Binali Yildirim. 

Citiţi şi:
Victor Ponta, despre atentatele din IstanbulEram în mașină, la 10 minute de aeroport
VIDEO. Momentul exploziei de pe Aeroportul Ataturk
TURCIA - Români blocaţi în zona liberă din aeroport. Guvern: S-a organizat celulă de criză la nivelul Consulatului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri