ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. C. P. Tăriceanu despre K. Iohannis: Cotroceniul nu este şcoală profesională şi calificare la locul de muncă

Data publicării:
klaus iohannis

„Credeţi că la Cotroceni ai timp să te califici la locul de muncă? Primăria Sibiului presupune, în primul rând, acte administrative, mai ales la Sibiu, politica-i aproape zero, pentru că partidul domnului Iohannis avea o largă majoritate, nu avea probleme, nevoie de abilităţi politice deosebite”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În acelaşi timp, meritul dezvoltării Sibiului aparţine Guvernului, care a alocat bani proiectului „Sibiu, capitală culturală europeană”.

E foarte uşor să te împăunezi cu efortul altora, dar în Sibiu, Guvernul a pompat bani pentru că era proiectul de Capitală Europeană. Am băgat o grămadă de bani, în orice oraş din ţară, dacă am fi băgat bani ăştia, s-ar fi văzut şi poate s-ar fi văzut chiar mai mult decât la Sibiu. Aşadar nu vii în postura asta fără o experienţă politică prealabilă, când n-ai fost nici măcar parlamentar, nimic, nu poţi să ocupi o funcţie de acest gen pe ideea că merg acolo şi o să fac eu o figură cât de cât bună, ca la fotbal. Cotroceniul nu este şcoală profesională şi calificare la locul de muncă”, a adăugat Călin Popescu-Tăriceanu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a admis posibilitatea ca Iohannis să aibă calităţi, însă acestea trebuie demonstrate.

„Oricine are dreptul la această funcţie, dar trebuie să fie cineva care e potrivit pentru funcţia aia, care are experienţă, care a trecut prin nişte încercări, şi mai mult, care a demonstrat ceva, la un anumit nivel. Nu spun că nu ar avea calităţi, dar trebuie să le dovedească, să le probeze, întâi, în alte funcţii, a mai spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri