ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dan Diaconescu, despre Ținutul Secuiesc: „Să interzicem în mod clar înființarea unor regiuni autonome pe teritoriul României”

Data publicării:
dan diaconescu -Mediafax Foto-Ciprian Sterian-3

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „În ceea ce privește Ținutul Secuiesc, noi promovăm în acele 100 de măsuri câteva lucruri clare care să schimbe și Constituția României. Adică, să interzicem în mod clar organizarea chiar și a referendumurilor pe tema unor regiuni autonome și, desigur, să interzicem în mod clar înființarea unor regiuni autonome pe teritoriul României, fiindcă este o temă delicată. Vezi cazul Catalonia”, a declarat Dan Diaconescu la Digi 24. 

Diaconescu: Etnicii maghiari din Harghita și Covasna trăiesc la fel de rău ca românii din Vaslui sau din Botoșani

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Candidatul PPDD a mai spus că etnicii maghiari nu sunt ajutați de clasa politică. „Etnicii maghiari din Harghita și Covasna trăiesc la fel de rău ca românii din Vaslui sau din Botoșani. Ori eu cred că ei acolo au rămas captivi, pentru că nici UDMR-ul nu face nimic, pentru că ei vor pune din păcate ștampila tot pe lalea. Și nici politicienii români nu fac nimic, fiindcă știu că de acolo nu-și iau voturi. Publicul de acolo a rămas captiv unor vremuri grele și cred că și ei ar trebui să schimbe tactica și să încerce și cu altcineva”, a spus Dan Diaconescu la Digi24. 

Victor de Ungaria, mai bun decât Victor de România

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Candidatul PPDD este de părere că România și Ungaria ar trebui să fie țări prietene, nu doar vecine și că românii ar trebui să învețe de la maghiari. „Din păcate, politicienii au iscat tot felul de certuri. Victor de Ungaria, și mi-au spus mulți români, e mult mai corect decât Victor de România, e mai deștept. În Ungaria prețurile sunt mai mici ca în România. Ungaria este o țară mai mică, mai stearpă decât România dar trăiește mai bine. Eu dau mereu exemplul gospodarilor maghiari care-și cunosc interesul și negociază foarte bine interesele Ungariei. Cred că ar trebui să învățăm foarte mult de la Guvernul maghiar. Trebuie să preluăm de la ei tot ce e mai bun. Ei știu să negocieze cu Uniunea Europeană. Trebuie să ne împrietenim”, a spus Dan Diaconescu la Digi24. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dan Diaconescu: „Traian Băsescu îl va scoate pe Victor Ponta din cursă”

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri