ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dezbaterea între Klaus Iohannis și Victor Ponta ar putea avea loc joi la Parlament, spune prim-vicepreședintele ACL 

Data publicării:
Colaj Ponta - Iohannis Digi24 3

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Klaus Iohannis își dorește o dezbatere în această săptămână cu candidatul Ponta. Din păcate, candidatul Ponta fuge de această dezbatere, se ascunde sub fustele lui Ghiță și ale lui Voiculescu, nu dorește să iasă din casă și să vină pe un teren neutru la o dezbatere. O să-i facem încă o invitație foarte clară, la Parlamentul României, unde Televiziunea Română și toate celelalte televiziuni să poată să transmită această dezbatere, să lase faldurile fustelor și dacă este bărbat să vină la dezbatere. (...) Astăzi îi invităm la negocieri, nu putem să le mai punem ultimatum ca și Ponta", a spus Atanasiu, după ședința ACL, notează Agerpres. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a susținut că joi ar fi cea mai potrivită zi pentru această dezbatere, la o oră de maximă audiență, ora 20,00. Atanasiu a mai spus că poate fi vorba și de inițiativa IPP, adăugând că TVR ar avea dreptul să transmită această dezbatere.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ceea ce privește organizarea dezbaterii și moderatorul acesteia, liberalul a spus că vor fi negociate de echipele de campanie ale ACL și PSD-UNPR-PC.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri