ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. E. Hurezeanu: Dacă nu apar dovezi, atacurile la adresa lui K. Iohannis sunt răutăţi de campanie

Data publicării:
hurezeanu digipedia

Ziariştii, când intră în politică, importă metodele, devin foarte periculoşi. Mussolini a fost un mare ziarist, socializant, populist la început şi a devenit un duce. Putem să-l credem pe domnul Iohannis, trebuie să vină copiii din Canada. Este destul de depărtată povestea domniei sale de poveştile din presă. A avut patru mandate de primar. De ce nu s-au produs scandalurile atunci? El a fost doar însoţitorul soţiei sale, care era traducătoare. Ce le-a făcut? Le-a supt sângele? Cineva trebuie să producă dovezi. Dacă nu apar dovezi, ele reprezintă conducta de răutăţi ale campaniei electorale.

Dacă nu există versiuni convingătoare, avem de a face cu maculatură electorală”, a spus Emil Hurezeanu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Purtătorul de cuvânt al PSD, senatoarea Gabriela Firea, a declarat joi că dorește să ridice niște semne de întrebare referitoare la implicarea familiei Iohannis, respectiv a candidatului ACL, în traficul cu copii, citând în acest sens informații adunate din presă.

Gabriela Firea a dat publicității în acest sens și o scrisoare deschisă în care propune românilor să se uite la fapte, la date, la realități, care "arată un profil total neașteptat pentru cel care dorește să ajungă președinte al României".

Ea a dorit să sublinieze că nu se referă la procedurile legale de adopție, ci la rețele ilegale, la mecanismele "întunecate" prin intermediul cărora copiii României au fost trimiși peste graniță și nu se mai știe nimic despre soarta lor. 

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. G. Firea, citată la CNCD pentru declaraţiile la adresa lui K. Iohannis

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri