ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea: Victor Ponta și Klaus Iohannis nu ar valora nimic fără partidele lor

Data publicării:
udrea js

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea, candidatul PMP la președinție, spune că a văzut un sondaj făcut de PSD, în care toți candidații au rezultate asemănătoare.

Toți suntem la diferență de un procent, primii trei candidați”, a spus ea la emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Oamenii își schimbă mult mai repede opinia decât ar face-o în mod normal. O să vedeți mutații spectaculoase în sondaje”, a mai spus ea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Imagini din culisele campaniei electorale a Elenei Udrea 

Elena Udrea speră că românii nu vor vota conform structurii de partid și spune că procentele mari pe care le au Victor Ponta și Klause Iohannis se datorează PSD, respectiv ACL.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Nici domnul Ponta, nici domnul Iohannis nu valorează nimic dacă nu au partide în spate. Dacă acești doi domni ar fi în locul meu și ar fi președinții PMP, vă asigur că nu ar avea nici scorul partidului. din punct de vedere politic, fără partide. Domnul Ponta și domnul Iohannis, fără partidele lor în spate, n-ar valora nimic ca politicieni. Sunt mai bună decât ei”, a spus Elena Udrea.

Întrebată despre sprijinul pe care i-l acordă președintele Traian Băsescu, Elena Udrea a spus: „Traian Băsescu nu este membru PMP”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri