ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a parcurs distanţa de la partid la Parlament pe bicicletă

Data publicării:
klaus bicicleta fb-2

Klaus Iohannis / FOTO: Mugur Varzariu http://goo.gl/RBk1sx

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale, a venit îmbrăcat într-o ţinută lejeră la Arcul de Triumf, unde s-a dat startul marşului, pe o bicicletă mountain bike luată cu împrumut, potrivit Mediafax.

El a fost întrebat dacă va rezista până la Parlament pe bicicletă, prin trafic. „Rezist până la preşedinţie, fără probleme. Acuma, până la Parcul Izvor, or fi vreo 3-4 kilometri”, a răspuns Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Prezidenţiabilul ACL s-a fotografiat alături de tinerii simpatizanţi, iar la momentul startului a mers între primii din coloana de biciclişti, fiind urmărit de camerele de luat vederi şi poliţia rutieră.

Klaus Iohannis / FOTO:Mugur Varzariu http://goo.gl/RBk1sx

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Ce am făcut noi acuma este practic un simbol că vrem să deschidem oraşele pentru biciclişti, sper să înţeleagă cine trebuie să înţeleagă acest semnal. Eu vă încurajez pe toţi să folosiţi în continuare bicicletele şi cu siguranţă cu timpul şi oraşele noastre se vor potrivi mai bine pentru biciclişti. Sibiul, recunosc, este mai biker-friendly, cum se spune, fiindcă aşa am vrut să fie şi aşa lucrăm de ani de zile să-l facem, dar lucrurile se pot rezolva relativ uşor. Inclusiv în Bucureşti, dacă există voinţa politică, se poate”, a declarat Klaus Iohannis la finalul traseului parcurs.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri