ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pe cine susține Elena Udrea în turul al doilea

Data publicării:
ELENA UDREA 28 OCT

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Invitată la Digi24, la „Jurnalul de Seară”, Elena Udrea și-a îndreptat criticile în special către candidatul ACL, situat pe locul al doilea în sondaje, Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Dl Iohannis se gândește că dacă va câștiga - pentru că asta e viziunea lui despre instituții - nimeni nu mai îndrăznește să-l declare pe el incompatibil. Trebuia să grăbească acest proces (cu ANI – n.r.). A aruncat opoziția într-o aventură știind foarte bine că are acest dosar de incompatibilitate. Personal eu cred – chiar dacă risc să-i supăr pe cei care au uitat de unde vine dl Iohannis: și anume de la brațul dlui Victor Ponta și al lui Voiculescu- spun că pentru cei care respectă statul de drept și care nu uită ce a fost în vara lui 2012 este exact același lucru și că, de fapt, va fi refacerea USL cu cei doi (Victor Ponta și Klaus Iohannis – n.r.)”, a afirmat prezidențiabila PMP.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebată ce va face în turul al doilea, Elena Udrea a spus că își rezervă dreptul de a spune lunea viitoare, după primul tur, dar a ținut să precizeze că ce va face ea nu înseamnă că va face și electoratul său. „Electoratul nu-l muți cum vrei tu, oamenii au propriile păreri”, a declarat Elena Udrea. Candidatul PMP a promis, însă, că le va spune oamenilor ce părere are despre candidații din turul al doilea. Ea a ținut să precizeze că în niciun caz nu-l va susține pe Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Mă gândesc de ce l-aș susține pe dl Klaus Iohannis, dacă nici dl. Crin Antonescu nu-l mai susține, cel care l-a adus de la Sibiu și pe care, desigur, dl Iohannis l-a trădat; de ce l-aș susține pe dl Iohannis, dacă dl. Iohannis era partenerul lui Voiculescu până în ianuarie? Eu nu uit lucrurile astea, pentru că oamenii nu se schimbă la 50 de ani. Nu cred că dl Iohannis și-a schimbat preferințele de la Victor Ponta și Voiculescu și Antonescu, brusc, la Băsescu, Udrea și ceilalți care au apărat statul de drept, eventual, nu știu, Macovei și cine mai era”, a declarat Elena Udrea la Digi24.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Dacă rămâne Victor Ponta prim-ministru care va fi schimbarea?” se întreabă Elena Udrea, făcând aluzie la declarația lui Klaus Iohannis potrivit căreia Victor Ponta ar putea rămâne la Palatul Victoria după alegeri.

Întrebată dacă ar fi o soluție abținerea de la vot în turul al doilea, Elena Udrea a spus că poate se întâmplă o minune și dl Klaus Iohannis o să renunțe la candidatură. „Gândiți-vă că avem un om despre care s-ar putea să fi încălcat legile și noi să nu știm acum. Doi. Avem de ales între un om care a încălcat Constituția, guvernează dezastruos țara, a fost acoperit când nu trebuia, dar și un Klaus Iohannis care este în situația posibilă de a fi incompatibil, ceea ce înseamnă că votul pentru el poate să ne ducă la alegeri, din nou, anul viitor”, a argumentat Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ea a sugerat că cea mai bună soluție este să se retragă Klaus Iohannis și să-i lase ei locul al doilea, pentru că momentan, toate sondajele arată că este pe locul al treilea. „Sunt convinsă că în locul dlui Klaus Iohannis îl bat pe Victor Ponta cu certitudine și sunt și un președinte mult mai bun decât Klaus Iohannis!”, a conchis Elena Udrea.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri