ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. PNL şi PDL se contrazic în privinţa strategiei de campanie

Data publicării:
acl iohannis

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis vrea votul electoratului de dreapta, dar nu vrea să negocieze cu niciunul dintre candidaţii ieşiţi din cursă.

Din respect pentru cetăţenii români, nu va purta negocieri politice pentru votul cetăţenilor, Klaus Iohannis se va adresa direct fiecărui român prezentându-şi viziunea asupra României”, a spus Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL.

Democrat-liberalii le cer colegilor din PNL să renunţe la orgolii şi să se concentreze pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale. Vicepreşedintele Ioan Oltean vrea discuţii cu toţi cei care reprezintă electoratul de dreapta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Teodor Meleșcanu îl susține pe Victor Ponta în turul al doilea

C. P. Tăriceanu îl susţine pe Victor Ponta în turul II

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  „Eu cred că interesul nostru este acela de a câştiga alegerile şi, pentru aceasta, este nevoie de discuţii cu toţi cei care, într-un fel sau altul, sunt aşezaţi pe eşichierul politic de dreapta, cei care într-un fel sau altul reprezintă dreapta. Sunt şi oameni, sunt şi membri de partid care ţin cont de cuvântul liderului, ţin cont de părerea liderului, ţin cont de opţiunea liderului şi noi nu putem să neglijăm acest lucru dintr-un orgoliu sau dintr-un calcul superficial făcut şi care poate, în ultimă instanţă, să fie dăunător şi păgubos pentru noi”, a precizat Ioan Oltean, vicepreşedinte PDL. 

UNPR anunță încheiere unui protocol cu PRM pentru susținerea lui Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 

V. Ponta, despre un eventual sprijin din partea Elenei Udrea: "Mă onorează orice vot"

Strategia pentru turul doi al prezidenţialelor nu este singurul motiv de dispută între PNL şi PDL. Potrivit unor surse citate de Hotnews.ro, Vasile Blaga le-a reproşat liberalilor rezultatele slabe şi lipsa de mobilizare. Cei vizaţi au fost Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi Teodor Atanasiu, coordonatorul PNL Bucureşti, dar şi liderii liberali din Botoşani, Giurgiu, Călăraşi, Hunedoara şi Iaşi.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vasile Blaga ar fi dat o directivă doar liderilor PDL să acţioneze independent în judeţele în care liberalii trădează sau pur şi simplu nu reuşesc să se mobilizeze.   

L. Orban: Nu negociem voturi. Gradul de respingere a lui V. Ponta – 56-57%, a lui K. Iohannis, 43-44%

Klaus Iohannis vrea voturi, dar spune că nu negociază cu candidații care au ieșit din cursa pentru Cotroceni 

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!  


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri