ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Replica lui K. Iohannis la atacul lui T. Băsescu: „Președintele ar trebui să aibă mai multă încredere în Justiție”

Data publicării:
klaus iohannis mandru - fb-3

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Preşedintele ar trebui sa aibă mai multă incredere în Justiție. Eu pot să îl liniștesc. Eu am foarte multă încredere în Justiție și nu am niciun fel de problemă”, a spus Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Sincer, m-aș bucura să se judece mai repede, ca să terminăm cu acest circ, doar că nu am considerat că e treaba mea să spun Înaltei Curți ce să facă și cum să stabilească termenele”, a adăugat candidatul ACL.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Justiția va avea o decizie majoră cu privire la alegeri, ceea ce este nepermis într-un stat democratic. Poporul are dreptul sa decidă alesul, nu justiția”, spusese Traian Băsescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Șeful statului s-a referit la situația în care se află Klaus Iohannis. „Moralitate era dacă ar fi cerut domnia sa, știind că are dosarul din 2013 la Înalta Curte, dacă înainte de a-și depune candidatura ar fi cerut domnia sa să fie judecat. Acum, poveștile cu moralitatea sunt precum cele cu 6 -7 case făcute din meditații”, a adăugat Traian Băsescu.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri