ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Secţie de votare rămasă pe întuneric după ce o maşină a rupt un stâlp de electricitate

Data publicării:
stampila vot alegeri - crop mfax

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Secţia de votare din satul Mocod, judeţul Bistriţa-Năsăud, a rămas fără curent electric în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce o mașină a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Mircea Runcan, primarul comunei Nimigea, de care aparține satul Mocod, a declarat că accidentul

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud, judecătorul Ioan Părăuan, a declarat pentru Mediafax că acesta a fost singurul incident înregistrat în județ înainte de deschiderea urnelor, iar situația s-a rezolvat după aducerea generatorului, care a permis deschiderea secției de votare duminică dimineață, la ora 7.00.

În Bistriţa-Năsăud, sunt aşteptaţi la urne 262.104 de cetăţeni cu drept de vot, în judeţ fiind amenajate 313 secţii de votare, din care 57 în municipiul Bistriţa.

Pentru judeţul Bistriţa-Năsăud au fost tipărite 288.621 de buletine de vot şi au fost repartizate 261.404 de timbre autocolante.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cheltuielile cu organizarea alegerilor prezidenţiale în judeţ se ridică la peste două milioane de lei, bani repartizaţi Prefecturii Bistriţa-Năsăud de Ministerul Afacerilor Interne. Din această sumă, 1,6 milioane de lei reprezintă bani pentru plata personalului, 467.000 de lei pentru bunuri şi servicii şi 10.000 de lei pentru active fixe nefinanciare. Din bugetul alocat, se vor plăti indemnizaţiile membrilor Biroului Electoral Judeţean, membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare, personalului tehnic auxiliar şi statisticienilor.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri