ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Secții de votare păzite de trupele speciale

Data publicării:
POLITISTI GIURGIU

Ore în şir, membrii secţiei de votare 187 s-au certat dacă o persoană a votat sau nu de două ori. Cearta s-a transformat într-un maraton al reclamaţiilor.

Pentru că plângerile s-au ţinut lanţ, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru calmarea spiritelor. În cele din urmă, jandarmii şi membrii trupelor speciale au venit la Prundu, în judeţul Giurgiu, pentru a se asigura că acest procest electoral nu va fi oprit.

Informaţia că o persoană a votat de două ori s-a răspândit, iar oamenii s-au strâns în număr mare lângă secţia de votare. Dar spiritele nu s-au calmat. Şi la secţia vecină, membrii comisiei au acuzat fraudarea alegerilor.

„Noi am sesizat că aceleaşi persoane însoţesc alegătorii”, spune Cristian Toma, membru al secţiei de votare.

„I-au îndemnat la vot. Că sunt soţ şi soţie trebuie să intre amândoi în cabină. Nu este aşa ceva legal”, spune și Denis Stoica, membru al secţiei de votare.

Dacă la început doar doi poliţişti păzeau cele două secţii din Prundu, în cele din urmă 15 poliţişti, 6 agenţi din trupele speciale, patru poliţişti de frontieră şi 10 jandarmi s-au asigurat că votul decurge în bune condiţii.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri