ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Traian Băsescu: Nu pot prezenta dovezi că Victor Ponta a fost ofițer SIE

Data publicării:
ponta basescu resize -Mediafax Foto-Octav Ganea

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Aceasta ar fi, spune șeful statului, soluţia pentru ca șeful guvernului să poata vorbi despre presupusele sale legături cu Serviciul de Informaţii Externe.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat dacă poate prezenta dovezi că premierul Victor Ponta ar fi fost ofițer SIE, Traian Băsescu a răspuns: „ Nu, dar Victor Ponta poate sa modifice Hotărârea de Guvern abuzivă pe care a dat-o. Contrar legii SIE, a trecut și rezerviștii în categoria celor care nu pot fi deconspirați, de unde până atunci erau numai ofițerii activi”, a declarat Traian Băsescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a spus, luna aceasta, că premierul Victor Ponta este ofiţerul acoperit la care s-a referit înainte de începerea campaniei electorale pentru Preşedinţia României.

Şeful statului a susținut că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997-2001.

Traian Băsescu: "Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE". Prima reacţie a premierului: Sunt numai minciuni, o să mă rog pentru el, preşedintele este extrem de tulburat

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „A fost, în perioada 1997-2001, ceea ce explică şi propulsarea lui de la Parchetul de la Judecătoria de sector direct în Parchetul General. Nu este nicio bombă, este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez”, a declarat șeful statului.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri