ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Un nou studio Digi24 și EXIT POLL IRES, la închiderea urnelor

Data publicării:
STUDIO DIGI ALEGERI

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ziua alegerilor, aflaţi cele mai importante ştiri ale zilei direct din redacţia de ştiri a televiziunii, transformată în cartier general - studioul principal Digi24. Programul începe cu un un Jurnal de ştiri, prezentat de Marius Pancu, de la ora 06:00 şi cu o ediţie specială a „Digimatinalului”, prezentată de Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, de la ora 07:00.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De la ora 09:00, programul Digi24 continuă cu informaţii relevante, ştiri despre prezenţa la vot, probleme apărute în secţiile de votare. Toate acestea se regăsesc într-un buletin de ştiri de 10 ore, prezentat de Liana Alexandru, Roxana Lăzărescu, Sanda Nicola, Tudor Muşat, Alice Iacobescu şi Adriana Muraru, la care contribuie toţi reporterii şi corespondenţii Digi24, din Bucureşti, din ţară, de la Chişinău, Milano sau Madrid.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pentru prima dată, Biroul Electoral Central va publica, pe pagina sa de internet, din trei în trei ore, datele detaliate privind prezenţa la vot. Digi24 va prelua şi va difuza imediat toate aceste informaţii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ora 20:00, ora la care ne apropiem de punctual culminant al unei zile cruciale, este momentul de start al unei editii speciale realizate de Cosmin Prelipceanu care, împreună cu invitaţii săi, analizează desfaşurarea votului şi miza alegerilor, iar la 21:00, prezintă primele estimări ale rezultatului alegerilor: Exit Poll IRES. La ora 22, Emil Hurezeanu şi Cosmin Prelipceanu analizează rezultatul alegerilor.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De la ora 23:00, Elena Vijulie si Luca Niculescu trag concluziile zilei, iar după miezul nopţii, Oana Zamfir şi corespondenţii speciali aduc toate informaţiile despre alegerile prezidenţiale: raportări, numărarea paralelă a voturilor realizată de partitide, cele mai importante declaraţii. Ca în fiecare zi a anului, şi în ziua în care 18.313.698 de români sunt chemaţi să îşi decidă viitorul, la Digi24 informatia e la putere.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri