ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta, unor susţinători din Olt: „Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem”

Data publicării:
Victor Ponta impaciuitor la Digi24 30 septembrie 2014 5 -3

Foto: Digi24

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a mers, miercuri, în comuna Dobrun din judeţul Olt, unde a obţinut cel mai mare scor la primul tur al alegerilor prezidenţiale, fiind ales de 95% din alegători.

Mitingul electoral a aut loc în faţa primăriei din localitate, unde Victor Ponta a vorbit aproximativ cinci minute în faţa celor o mie de localnici, potrivit Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. După ce a terminat discursul, candidatul PSD a fost interpelat de un susţinător care stătea în faţa scenei. „Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem”, i-a răspuns Victor Ponta, după care a coborât de pe scenă, alături de Liviu Dragnea şi Paul Stănescu.

În drumul său spre autocarul de campanie, care îl aştepta pentru a se deplasa către Slatina, Victor Ponta a vorbit cu un alt susţinător, căruia i-a transmis acelaşi mesaj: „Băsescu în locul lui Gică Popescu”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Liderul PSD afirma, la 12 mai, că dacă ar fi preşedinte, l-ar graţia din prima zi pe fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în Dosarul Transferurilor. Fostul component al echipei naţionale a României este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri