CALCULE ŞI STRATEGII PENTRU TURUL II. Liderii PSD dau vina unii pe alţii pentru rezultatele din Ardeal. Pe de altă parte, Klaus Iohannis acuză "campania mizerabilă a lui Victor Ponta"

Data publicării:
Colaj Ponta - Iohannis Digi24 3 -2

 

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că rezultatul slab din sudul țării, într-o mare măsură "se datorează dezinformării și campaniei mizerabile" făcute de PSD şi de Victor Ponta împotriva sa.

"Avem prima ședință de analiză regională astăzi cu reprezentanții noștri din județele din sudul țării. Am dorit să vedem ce rezultate s-au obținut, de ce s-au obținut și ce vom face în continuare. Primele analize arată clar că acolo unde nu am obținut rezultatul pe care ni l-am dorit acest lucru se datorează în mare măsură minciunilor domnului Ponta, se datorează dezinformării și campaniei mizerabile făcute împotriva mea și împotriva noastră de PSD", a declarat Iohannis.

El a precizat că aceste lucruri trebuie "contracarate" și a fost realizată o strategie pentru al doilea tur.

"Este foarte păcat că domnul Ponta și PSD au înțeles să tranforme o campanie electorală într-un circ cu minciuni și cu scandal", a mai spus liderul PNL.

"Este nevoie de mai multă implicare și toată lumea a înțeles acest lucru. Vom avea mai multă implicare acolo unde rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor și clar vom câștiga în toate aceste locuri. Eu pornesc cu convingerea foarte fermă că voi câștiga aceste alegeri", a mai declarat Iohannis.

Se fac analize şi planuri şi în tabăra PSD

Şeful de campanie al candidatului Victor Ponta, Liviu Dragnea, discută astăzi cu liderii organizaţiilor din teritoriu, în mai multe runde de întâlniri. Discuţiile au început cu liderii organizaţiilor cu cele mai bune rezultate.

Nemulţumirile mari se leagă de Transilvania, unde scorul obţinut de Victor Ponta a fost mai slab.

Sunt şi lideri de filiale nemulţumiţi de ce au făcut alţi lideri PSD în filiale.

„(În Ardeal – n.r.) Cred că nu ştiu să se organizeze pur şi simplu, faţă de noi, zona Olteniei. Nu e important să ai preşedinte sau vicepreşedinte organizatoric - ministru. Trebuie să fie persoane care să ştie cum se face munca organizatorică. Din punctul meu de vedere, domnul Rus (vicepreşedintele PD şi ministru al Transporturilor – n.r.) nu este deloc un bun organizator, poate să fie un bun ministru, dar nu un bun organizator pentru partid”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!




Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri