HotNews: PSD împarte icoane cu Arsenie Boca și îndemnul de a-l vota pe Victor Ponta. Reacția opoziției

Data publicării:
icoana

 

Foto: alinagorghiu.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Victor Ponta și PSD ne demonstrează că pot mereu să mai coboare încă o treaptă în gradul de mizerie în care înțeleg să ducă această campanie. Am aflat în urmă cu puțin timp că în toată țara se distribuie icoane cu Părintele Arsenie Boca pe care este lipit, pe spate, un îndemn de vot pentru Victor Ponta. Este sub orice limită a bunului simț să folosești în campania electorală imaginea și numele Părintelui Arsenie Boca, față de care românii manifestă deosebit respect și evlavie. Ca bun creștin cum vă declarați că sunteți ar trebui să știți, domnule Ponta, că politica nu ar trebui amestecată cu religia”, a scris Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt al PNL, pe blog.

„Domnule Ponta, o icoană nu poate fi branduită cu sigla PSD și cu numele dumneavoastră! Nădăjduiesc că mai aveți atâta luciditate încât să realizați imensa greșeală. Sper că teama că veți pierde alegerile nu v-a întunecat cu totul mintea şi că vă veţi cere public scuze, nu că ar avea vreo valoare”, a mai scris Alina Gorghiu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Purtătorul de cuvânt al PNL a mai făcut apel la Biserica Ortodoxă Română „să ia atitudine față de astfel de practici și să respingă ferm orice încercare de a folosită credința în scopuri politice”.

Cătălin Predoiu: Acest gest „înseamnă depăşirea oricărei limite de decenţă şi de bun simţ”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Am în mână portretul sfântului părinte Arsenie Boca, o figură dragă românilor, o figură către care se îndeamnă zilnic rugăciunile şi evlavia tuturor credincioşilor români. Motivul pentru care v-o arăt într-o conferinţă de presă în campanie electorală este acesta, pe spatele fotografiei este postat numele lui Victor Ponta şi al PSD. Acest gest de a folosi imaginea unui sfânt în campanie electorală pentru Victor Ponta, un personaj politic care încalcă toate cele sfinte în fiecare zi, înseamnă depăşirea oricărei limite de decenţă şi de bun simţ, de respect faţă de români, de către candidatul Victor Ponta”, a spus Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.

Până la această oră, Partidul Social Democrat nu a oferit nicio explicație cu privire la acest incident.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri